U našem servisnom centru nudimo usluge licenciranog i stručnog osoblja za više svjetskih brendova u nautici, a neki od njih su:

  • Prodaja i servis brodskih i industrijskih diesel motora –  VM MOTORI
  • Prodaja i servis vanbrodskih motora –  Mercury i Tohatsu
  • Prodaja i servis brodskih kopči – Technodrive/Twin Disc
  • Prodaja i servis –  CraftsmanMarine brodskih motora

Naš će vam servisni tim pomoći sa svim potrebama vašeg motora. Počevši od analize uzroka problema izravno na vašoj lokaciji ili pomoću najmodernije tehnologije putem daljinske dijagnostike. Ovisno o vašim potrebama, pomažemo vam u našem cjelokupnom servisnom portfelju usluga.

Kako bi osigurali da vaš motor radi što je bolje moguće SALONA NAUTICA  nudi profesionalna rješenja za održavanje. Koristite našu uslugu održavanja kako biste zadržali svoje troškove na dugoročno najnižoj razini te kako biste spriječili kvarove plovila i izbjegli velike troškove.

Također vršimo servis i popravke gumenjaka, ugradnju, servis i popravci brodske opreme, te ugradnju servis i popravke brodske elektronike. Izvršavamo pripremu plovila za more, postavljanjem primer premaza, antivegetativne zaštite, poliranje plovila te smještaj plovila i motora za zimovanje na servisu. Prednosti za klijenta su mogućnost dolaska brodicom putem mora (servis u blizini mora, sportska marina Strožonac), za brze popravke i intervencije te testiranja motora i plovila.